אבקות חלבון סויה איזולאט
אבקת חלבון סויה מפולי הסויה להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב. המוצר הינו כשר – בהשגחת הרבנות הרשית פתח תקווה.
אבקות חלבון סויה איזולאט:
אבקת חלבון סויה מופקת מפולי סויה, ומשמשת להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב.
אבקת חלבון סויה מופקת מפולי סויה, ומשמשת להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב.
חשוב לציין כי אבקות חלבון סויה לרוב אינן מכילות חומרים משמרים, שומן רווי ולקטוז (סוכרת החלב), צבעי מאכל, עמילנים וגלוטן.
ההמלצה לצריכת חלבון סויה מבוססת ממוצרי סויה לשם מניעת מחלות לב?
ההשפעה של סויה על שומני הדם נצפתה כבר ב- 1908! אך הקהילה המדעית לא התייחסה במשך עשרות שנים לממצאי מחקרים שהראו שצריכת סויה מפחיתה את שומני הדם.
בשנים האחרונות התפרסמו מאות מחקרים, אשר הוכיחו כי צריכה של סויה מורידה את רמת הכולסטרול בדם ומפחיתה את הסיכון למחלות לב.
מנהל המזון והתרופות האמריקאי היה הראשון לאשר את ההמלצה ואחריו משרדי בריאות בארצות אירופיות.
חלבון מפולי סויה. להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב.
נימצא אודות חלבון הסויה אשר מכיל נוגדי חמצון (אנטי-אוקסידנטים) המצויים בו, כמו: האיזופלבון (ISOFLAVONE) השר מסייעים בחסימת ההורמון הקשור להתפתחות מחלת הסרטן הפרוסטטה (ערמונית=PROSTATE), ובחסימת ההורמון הקשור באופן ישיר להקרחה – ההורמון נקרא: דיהידרוטסטוסטרון, או בקיצור DHT. כמו כן, נימצא שחלבון הסויה משפר את פעילות הכליות אצל אנשים הסובלים מסוכרת מבוגרים (סוכרת מסוג 2) כך הכליות יכלו לספוג ולעבד את החלבון בצורה טובה ויעילה יותר.
ההשפעה של סויה על שומני הדם נצפתה כבר ב- 1908! אך הקהילה המדעית לא התייחסה במשך עשרות שנים לממצאי מחקרים שהראו שצריכת סויה מפחיתה את שומני הדם.
בשנים האחרונות התפרסמו מאות מחקרים, אשר הוכיחו כי צריכה של סויה מורידה את רמת הכולסטרול בדם ומפחיתה את הסיכון למחלות לב.
מנהל המזון והתרופות האמריקאי היה הראשון לאשר את ההמלצה ואחריו משרדי בריאות בארצות אירופיות.
חלבון מפולי סויה. להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב.
נימצא אודות חלבון הסויה אשר מכיל נוגדי חמצון (אנטי-אוקסידנטים) המצויים בו, כמו: האיזופלבון (ISOFLAVONE) השר מסייעים בחסימת ההורמון הקשור להתפתחות מחלת הסרטן הפרוסטטה (ערמונית=PROSTATE), ובחסימת ההורמון הקשור באופן ישיר להקרחה – ההורמון נקרא: דיהידרוטסטוסטרון, או בקיצור DHT. כמו כן, נימצא שחלבון הסויה משפר את פעילות הכליות אצל אנשים הסובלים מסוכרת מבוגרים (סוכרת מסוג 2) כך הכליות יכלו לספוג ולעבד את החלבון בצורה טובה ויעילה יותר.
אבקת חלבון סויה Soy Protein
הינה לרוב פורמולה צמחית ללא רכיבים שמקורם בעולם החי. אבקת חלבון סויה מספקת חלבון איכותי אשר מכיל את כל חומצות האמינו, חלבון הסויה חיוני בעיקר לצמחוניים ולרגישים לסוכרת החלב (לקטוז). אבקת חלבון סויה 100% לרוב אינה מכילה כלל כולסטרול היות ומקור החלבון מעולם הצומח, וכמו כן, הבקת חלבון אינה מכילה לקטוז (סוכר החלב) אשר מצוי לרוב במוצרי חלב. אבקת חלבון סויה ידוע כמקור מצוין לחומצת האמינו גלוטמין. חומצת אמינו זאת מהווה כ- 60 אחוזים מכלל מאגר חומצות האמינו המצויות ברקמות השרירים. אבקת חלבון הסויה הינה הפתרון לאנשים הרגישים ואלרגיות לחלבונים שמקורים בעולם החי כמו: חלבון ביצים, חלבון החלב וכו', לחלבון סויה מעלות בריאותיות רבות, כגון: שמירה על מערכת הקרדיווסקולארית, מערכת הכליות וכו'…
הינה לרוב פורמולה צמחית ללא רכיבים שמקורם בעולם החי. אבקת חלבון סויה מספקת חלבון איכותי אשר מכיל את כל חומצות האמינו, חלבון הסויה חיוני בעיקר לצמחוניים ולרגישים לסוכרת החלב (לקטוז). אבקת חלבון סויה 100% לרוב אינה מכילה כלל כולסטרול היות ומקור החלבון מעולם הצומח, וכמו כן, הבקת חלבון אינה מכילה לקטוז (סוכר החלב) אשר מצוי לרוב במוצרי חלב. אבקת חלבון סויה ידוע כמקור מצוין לחומצת האמינו גלוטמין. חומצת אמינו זאת מהווה כ- 60 אחוזים מכלל מאגר חומצות האמינו המצויות ברקמות השרירים. אבקת חלבון הסויה הינה הפתרון לאנשים הרגישים ואלרגיות לחלבונים שמקורים בעולם החי כמו: חלבון ביצים, חלבון החלב וכו', לחלבון סויה מעלות בריאותיות רבות, כגון: שמירה על מערכת הקרדיווסקולארית, מערכת הכליות וכו'…
10 עובדות על סויה
1. פולי הסויה נראים כמו קטניות אחרות, ומקום הולדתם הוא בסין. עד שנות ה-50, סין היתה המגדלת העיקרית של הסויה, אך מאז, ארה'ב אוחזת ב-50% מהיצור העולמי.
2. מפולי הסויה מייצרים מגוון של מוצרים: טופו, חלב סויה, מיסו, טמפה, רוטב סויה ועוד. בחלב הסויה משתמשים כחלב ניגר, עם קפה, עם דגני בוקר, לבישול ולאפייה.
3. ניתן להכין מיונז מחלב סויה, כשהיתרון הגדול טמון בכך שהוא לא מכיל ביצים וכולסטרול, והנו בעל ערכים בריאותיים רבים. במרקמו ובטעמו הוא דומה למיונז הרגיל.
4. לסויה יתרונות תזונתיים ייחודים, המבדילים אותה מיתר הקטניות. הסויה הינה קטניה העשירה ביותר בחלבון מושלם, שערכו הביולוגי הוא הגבוה ביותר בהשוואה לחלבונים צמחיים אחרים.
5. הסויה מהווה מקור עשיר למינרלים, כמו: סידן, מגנזיום וברזל וויטמינים מקבוצה B.
6. שמן הסויה עשיר בחומצות שומן 'טובות' – הרב בלתי רוויות.
7. הסויה מכילה חומרים הנקראים פיטוסטרולים, אשר מסייעים להקטנת ספיגת הכולסטרול מהמזון בגופנו.
8. לצריכת מוצרי מזון המבוססים על סויה תכונות רפואיות כגון: מניעת מחלות לב, סרטן ואוסטיאופרוזיס.
9. הישראלי צורך בממוצע 1 ליטר לשנה, הקנדי- 2 ליטר, הבלגי- 1.6 ליטר והאוסטרלי- 3.5 ליטר.
10. המהפכה בתחום הסויה שהובילה לגידול התחום התחילה באוקטובר 1999, כאשר משרד המזון והתרופות (FDA) בארה'ב הכריז על סויה כמפחיתה סיכון למחלות לב. צריכה של 25 גרם של חלבון סויה ביום (לפחות) עשויה לסייע לירידה משמעותית של רמת הכולסטרול בדם.
2. מפולי הסויה מייצרים מגוון של מוצרים: טופו, חלב סויה, מיסו, טמפה, רוטב סויה ועוד. בחלב הסויה משתמשים כחלב ניגר, עם קפה, עם דגני בוקר, לבישול ולאפייה.
3. ניתן להכין מיונז מחלב סויה, כשהיתרון הגדול טמון בכך שהוא לא מכיל ביצים וכולסטרול, והנו בעל ערכים בריאותיים רבים. במרקמו ובטעמו הוא דומה למיונז הרגיל.
4. לסויה יתרונות תזונתיים ייחודים, המבדילים אותה מיתר הקטניות. הסויה הינה קטניה העשירה ביותר בחלבון מושלם, שערכו הביולוגי הוא הגבוה ביותר בהשוואה לחלבונים צמחיים אחרים.
5. הסויה מהווה מקור עשיר למינרלים, כמו: סידן, מגנזיום וברזל וויטמינים מקבוצה B.
6. שמן הסויה עשיר בחומצות שומן 'טובות' – הרב בלתי רוויות.
7. הסויה מכילה חומרים הנקראים פיטוסטרולים, אשר מסייעים להקטנת ספיגת הכולסטרול מהמזון בגופנו.
8. לצריכת מוצרי מזון המבוססים על סויה תכונות רפואיות כגון: מניעת מחלות לב, סרטן ואוסטיאופרוזיס.
9. הישראלי צורך בממוצע 1 ליטר לשנה, הקנדי- 2 ליטר, הבלגי- 1.6 ליטר והאוסטרלי- 3.5 ליטר.
10. המהפכה בתחום הסויה שהובילה לגידול התחום התחילה באוקטובר 1999, כאשר משרד המזון והתרופות (FDA) בארה'ב הכריז על סויה כמפחיתה סיכון למחלות לב. צריכה של 25 גרם של חלבון סויה ביום (לפחות) עשויה לסייע לירידה משמעותית של רמת הכולסטרול בדם.
אבקת חלבון סויה: מהם היתרונות והחסרונות של אבקת חלבון סויה.
אבקת חלבון מתקדמת המשלבת את הרכיבים האיכותיים ביותר. לאבקת סויה – SOY מספר תכונות המציבות אותה ברמה הגבוהה ביותר: טעם ומרכם מעולים, אחוז חלבון גבוה, BCAA וגלוטמין בכל מנת הגשה. האבקה מתמוססת בקלות ומכילה פרופיל חומצות אמינו המתאים לספורטאים ולאנשים המעוניינים להעשיר את התפריט בחלבון איכותי. ללא אבקת חלבון סויה הוא המוצר הטוב ביותר למעוניינים לעלות או לשמור את מסת השריר בגופם, להשתפר בכוח ובקצב התאוששות ולקבל את התוצאות הרצויות בהקדם המרבי. אבקת חלבון על בסיס סויה חלבון מפולי סויה. להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב. אבקות חלבונים
למפתחי גוף עם חילוף חומרים איטי כדאי לשים לב לעובדה הבאה: הוכח שחלבון סויה מגביר את ההפרשות ההורמנליות של בלוטת התריס (דבר המוביל ברוב המקרים להאצת חילוף החומרים). למרות שלסוגים שונים של חלבונים יש השפעה על בלוטת התריס, נמצא שלסויה יש השפעה מיוחדת עליה, ובנוסף היא יכולה לגרום לשחרור מוגבר של ההורמן T4 (הורמון שמשפיע על חילוף החומרים בגוף). ההורמון הזה מופרש ברמה מצומצמת בזמן דיאטה אבל כל הדברים הללו עדיין אינם בטוחים ועדיין נחקרים.
ישנה אפשרות שחלבון סויה איזולט יעלה את רמת הכולסטרול הרע. זה נובע מכך שהיצרן מסיר ממנו את התרכובות האסטרוגניות אשר יש להן השפעה על הורדת רמת הכולסטרול הרע. למרות זאת, לסויה יש דרכים אחרות להוריד את רמת הכולסטרול בגוף האדם(סאפונין, איזופלאבון, סיבים תזונתים ועוד). מחקרים אחרונים מראים שסויה יכולה לצמצם את האפשרות ואפילו לדחות סוגים שונים של סרטן!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה