אבקת חלבון מי גבינה
החלבון הנ"ל הינו נוסחה מחודשת – אבקת חלבון מי גבינה טהורים של חברת סופר ניוטרישן, ללא תוספת סוכר. החלבון מהווה רכיב מרכזי ברקמות הגוף בכלל וברקמת השריר בפרט. מאחר שתהליך האימון הוא תהליך קטבולי [הרסני] בראשיתו, מן הראוי לצרוך כמות נאותה של חלבון בכדי לאפשר תהליכי שיקום ובניה מחדש של רקמות שניזוקו במהלך האימון.
חדש באריזת חיסכון ! גם כשר, גם חלב ישראל גם ענק ובכי חשוב הכי משתלם!!!
החלבון הנ"ל הינו נוסחה מחודשת – אבקת חלבון מי גבינה טהורים של חברת סופר ניוטרישן, ללא תוספת סוכר. החלבון מהווה רכיב מרכזי ברקמות הגוף בכלל וברקמת השריר בפרט. מאחר שתהליך האימון הוא תהליך קטבולי [הרסני] בראשיתו, מן הראוי לצרוך כמות נאותה של חלבון בכדי לאפשר תהליכי שיקום ובניה מחדש של רקמות שניזוקו במהלך האימון.
אספקה לקויה של חלבון לאחר ביצוע מאמץ גופני תפגע ביעילות תהליכי הבנייה ותקטין את מהירות ההתאוששות שלאחר האימון. העיתוי של צריכת אבקת חלבון חשוב ביותר כיוון שלאחר אימון הגירוי לסינטזה של אנזימים של בניית השריר מצוי בשיא, כאשר זמינות החלבון נמצאת בשפל. בשלב זה נפתח חלון אנזימטי המאפשר בנייה גדולה יותר של חלבון ומאגרי גליקוגן תוך שריריים.
אספקת חלבון בצורת אבקה [עיכול מהיר] תגרום להכנסה מירבית של חומצות אמיניות לתאים וכמובן להתאוששות מהירה יותר.
אספקת חלבון בצורת אבקה [עיכול מהיר] תגרום להכנסה מירבית של חומצות אמיניות לתאים וכמובן להתאוששות מהירה יותר.
המקור הטוב ביותר ל- BCAA הוא חלבון מי גבינה שסונן ובודד על-פי התהליכים לעיל (הוצאת השומן והלקטוז ובכך עולה הריכוז היחסי של BCAA). חומצות אמיניות מסועפות שרשרת (BCAA) לחלבון מי הגבינה עשויים להיות כמה יתרונות:
הן בעלות אפקט המגן מפני הרס שרירי במאמצים ממושכים. הן חיוניות לתהליכי שיקום השריר לאחר אימוני כוח. הן גורמות לדיכוי תחושת עייפות המרכזית במאמצים ממושכים.
הן בעלות אפקט המגן מפני הרס שרירי במאמצים ממושכים. הן חיוניות לתהליכי שיקום השריר לאחר אימוני כוח. הן גורמות לדיכוי תחושת עייפות המרכזית במאמצים ממושכים.
מלאי חלבון לשרירם: השרירים לא יכולים להתקיים ללא חלבון. משפט זה אינו מוגזם אלא עובדה! יתכן והתפלאתם פעם מאנשים שמראה גופם משתנה מיום ליום. התחלתם להתאמן יותר, ולמרות שאתם באים לפני אותם האנשים לחדר כושר והולכים הרבה אחריהם, השרירים שלכם לא השתנו בכלל. נסו לשאול את האנשים האלה מה הם אוכלים – הסוד המשותף שלהם הוא קליטת חלבונים יומית קבועה.
אתה חייב לאכל חלבון על מנת לגדול: ספורטאים מנוסים מודעים לצורך במנת חלבון יומית קבוע. אתם יכולים לקבל חלבון מהאוכל, אך הדבר יקר למדי ולא תמיד אפשרי בכמויות המספיקות לצורך התקדמות. אבקת סופר ווי 100% מספקת לכם את כמות החלבון הנדרשת ללא מאמץ ובמחיר אטרקטיבי ביותר!
המוצר הינו כשר (שמקורו בחלב ישראל) – בהשגחת הרבנות הראשית פתח תקווה.אנו מכיל: חומרים משמרים, צבעי מאכל, עמילנים וגלוטן.
חלבון ווי סופר (WHEY Super)
הינו חלבון שמיוצר בנוסחה מחודשת, של חלבון מי גבינה טהורים העוברים תהליך סינון קפדני על מנת לא להוסיף חומרים משמרים ,צבעי מאכל ,סוכרים למיניהם. לכן הוא מתאים בתקופת של דיאטה.
כפי שידוע, מחקרים הוכיחו כי החלבון משחק תפקיד חשוב מאוד בגופנו.ביחוד לספורטאים וכל אדם המנסה להעלות במסת השריר החלבון מהווה רכיב מרכזי ברקמות הגוף בכלל וברקמת השריר בפרט. מאחר שתהליך האימון הוא תהליך קטבולי [הרסני] בראשיתו, מן הראוי לצרוך לפחות 2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גופכם, בכדי לאפשר תהליכי שיקום ובניה מחדש של רקמות שניזוקו במהלך האימון. אספקה לקויה של חלבון לאחר ביצוע מאמץ גופני תפגע ביעילות תהליכי הבנייה ותקטין את מהירות ההתאוששות שלאחר האימון.
העיתוי של צריכת אבקת חלבון חשובה ביותר!!!
הסיבה לכך היא שכאשר זמינות החלבון נמצאת בשפל, לאחר האימון, הגירוי לסינתזה של אנזימים של בניית השריר מצוי בשיא. בשלב זה נפתח חלון אנזימטי המאפשר בנייה גדולה יותר של מסת שריר והובלת החלבון והגליקוגן אל המאגרים התוך שריריים.
אספקת חלבון בצורת אבקה [עיכול מהיר] תגרום להכנסה מיריבת של חומצות אמיניות לתאים וכמובן להתאוששות מהירה יותר. יתרון עצום זה יכול לעזור לרבים להגביר את עצימות אימוניהם ולהשיג תוצאות טובות אפילו יותר ממה שהיו רגילים.חלבון מי הגבינה מתאים גם בתקופת החיטוב תודות לתכולת השומנים והפחמימות הנמוכה שבו, יכול החלבון לסייע לשמירה על מסת השריר, המערכת החיסונית והשלמת תזונה מושלמת.
פרמטר חשוב נוסף הוא הטעם המעולה של האבקה ויכולת התערבבות שלה עם כל נוזל.
הינו חלבון שמיוצר בנוסחה מחודשת, של חלבון מי גבינה טהורים העוברים תהליך סינון קפדני על מנת לא להוסיף חומרים משמרים ,צבעי מאכל ,סוכרים למיניהם. לכן הוא מתאים בתקופת של דיאטה.
כפי שידוע, מחקרים הוכיחו כי החלבון משחק תפקיד חשוב מאוד בגופנו.ביחוד לספורטאים וכל אדם המנסה להעלות במסת השריר החלבון מהווה רכיב מרכזי ברקמות הגוף בכלל וברקמת השריר בפרט. מאחר שתהליך האימון הוא תהליך קטבולי [הרסני] בראשיתו, מן הראוי לצרוך לפחות 2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גופכם, בכדי לאפשר תהליכי שיקום ובניה מחדש של רקמות שניזוקו במהלך האימון. אספקה לקויה של חלבון לאחר ביצוע מאמץ גופני תפגע ביעילות תהליכי הבנייה ותקטין את מהירות ההתאוששות שלאחר האימון.
העיתוי של צריכת אבקת חלבון חשובה ביותר!!!
הסיבה לכך היא שכאשר זמינות החלבון נמצאת בשפל, לאחר האימון, הגירוי לסינתזה של אנזימים של בניית השריר מצוי בשיא. בשלב זה נפתח חלון אנזימטי המאפשר בנייה גדולה יותר של מסת שריר והובלת החלבון והגליקוגן אל המאגרים התוך שריריים.
אספקת חלבון בצורת אבקה [עיכול מהיר] תגרום להכנסה מיריבת של חומצות אמיניות לתאים וכמובן להתאוששות מהירה יותר. יתרון עצום זה יכול לעזור לרבים להגביר את עצימות אימוניהם ולהשיג תוצאות טובות אפילו יותר ממה שהיו רגילים.חלבון מי הגבינה מתאים גם בתקופת החיטוב תודות לתכולת השומנים והפחמימות הנמוכה שבו, יכול החלבון לסייע לשמירה על מסת השריר, המערכת החיסונית והשלמת תזונה מושלמת.
פרמטר חשוב נוסף הוא הטעם המעולה של האבקה ויכולת התערבבות שלה עם כל נוזל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה